Search
Close this search box.
موفقیت در بچه دار شدن

۱۲ نکته ای که برای موفقیت در بچه دار شدن

برای بچه دار شدن لیست مقابل را بررسی کنید، از هر شش نفر در سراسر جهان یک نفر مشکل ناباروری دارد. اگر قصد دارید بچه دار شوید و اقدام به درمان نازایی کردید اما موفق نشدید، اگر قصد دارید به زودی آزمایشاتی انجام دهید، توصیه می کنیم اقدامات زیر را یک بار امتحان کنید.

آیا برای سلامت اسپرم خود لباس زیر راحت امتحان کرده اید؟

این یک سوال خطاب به آقایان است. لباس زیر تنگ و محیط های با دمای بالا می تواند تعداد اسپرم را کاهش دهد.

آیا با وجود اینکه بچه می خواهید هنوز سیگار می کشید؟

اگر تصمیم به بچه دار شدن دارید، این تنها مادر باردار نیست که باید سیگار را ترک کند. دود سیگار حاوی مواد خاصی است که باعث باریک شدن رگ های خونی می شود و باریک شدن رگ های خونی می تواند منجر به مشکلات نعوظ شود. سیگار را ترک کنید و متوجه بهبود در زندگی جنسی خود خواهید شد.

شما می خواهید بچه دار شوید، اما مصرف الکل شما چقدر است؟

الکل بر احتمال باروری در مردان و زنان تأثیر می گذارد و می تواند باروری را کاهش دهد. اگر واقعاً مصمم به بچه دار شدن هستید، باید آب میوه های طبیعی و آب معدنی را جایگرین نوشیدنی های الکلی کنید.

خانم ها برای بچه دار شدن نمودار تخمک گذاری و قاعدگی را نگه می دارید؟

دانستن دوره های قاعدگی و تخمک گذاری به خانم ها کمک زیادی می کند. اندازه گیری دمای بدن به طور همزمان در طول چندین دوره قاعدگی به شما کمک می کند تا زمان تخمک گذاری خود را درک کنید. زمانی که تخمک از تخمدان فرستاده می شود دمای بدن برای چند روز افزایش می یابد، پس از درک این زمان می توانید با داشتن رابطه بیشتر با همسرتان در این دوران شانس باردار شدن خود را افزایش دهید.

آیا قبل از تخمک گذاری با همسرتان رابطه جنسی دارید تا بچه دار شوید؟

اگر یک تقویم تخمک گذاری تهیه کرده اید ، می توانید زمان تخمک گذاری خود را طبق این نمودار برنامه ریزی کنید، سعی کنید قبل از تخمک گذاری بیشتر رابطه جنسی داشته باشید. به این ترتیب می توانید احتمال ملاقات اسپرم با تخمک را افزایش دهید.

آیا موقعیت مناسبی را در رابطه جنسی در دوران تخمک گذاری برای بچه دار شدن انتخاب می کنید؟

موقعیت هایی که زن در آن قرار دارد، انتخاب های بهتری برای بارداری هستند. حفظ وضعیت خوابیده بعد از مقاربت باعث می شود اسپرم مدت بیشتری در بدن شما بماند. حتی می توانید با بالا بردن این قسمت با قرار دادن یک بالش زیر باسن، احتمال را افزایش دهید.

آیا برای بچه دار شدن به رژیم غذایی خود توجه می کنید؟

تغذیه سالم همیشه ایده خوبی است. میوه‌ها، سبزیجات تازه و وعده‌های غذایی سبک نه تنها به شما احساس شادابی و انرژی بیشتری می‌دهند، بلکه بدن شما را شاداب تر کرده و تولید تخمک را تحریک می‌کنند.

آیا قبل از بارداری برای بچه دار شدن اسید فولیک مصرف می کنید؟

اگر می خواهید باردار شوید، مصرف مکمل اسید فولیک ضروری است، کمبود اسید فولیک می تواند باعث مشکلات جدی در سیستم عصبی نوزادان شود. اگر اسفناج، عدس و کلم بروکلی را به رژیم غذایی خود اضافه کنید، میزان اسید فولیک مصرفی را تا حد زیادی افزایش خواهید داد.

آیا از نظر روانی برای بچه دار شدن آماده هستید؟

باردار بودن و تمرکز بیش از حد روی بچه دار شدن می تواند تا حد زیادی تمایل شما را برای ارتباط معمولی با همسرتان کاهش دهد. آرامش، انجام کارهایی که دوست دارید ، لذت بردن از زندگی مشترک و عدم نگرانی در مورد بارداری باعث می شود ، احساس بهتری داشته باشید. وقتی فشار از روی شما برداشته شود، متوجه خواهید شد که همه چیز آسان تر است.

آیا بدن شما برای بچه دار شدن مناسب است؟

ورزش منظم برای سلامت کلی شما بسیار مفید است و راه مناسبی برای مقابله با مشکلات روحی و استرس است. مطمئن شوید که برنامه روزانه و زمان کافی برای خود و ورزش کردن دارید.

برای درمان ناباروری به کجا مراجعه کنیم

نسبت به سن و سابقه پزشکی ، پزشک ممکن است یک ارزیابی و آزمایش جداگانه را توصیه کند. متخصص زنان می تواند در تعیین اینکه آیا مشکلی وجود دارد به شما کمک کند. در برخی موارد، هم شما و هم همسرتان ممکن است به ارزیابی جامع ناباروری نیاز داشته باشید.

برای آماده شدن برای اولین قرار ملاقات با متخصص زنان موارد زیر را انجام دهید:

  1. جزئیاتی در مورد تلاش خود برای باردار شدن ارائه دهید. جزئیات مربوط به زمان شروع تلاش برای باردار شدن و تعداد دفعات رابطه جنسی را بنویسید، به خصوص در اواسط سیکل خود و زمان تخمک گذاری.
  2. اطلاعات پزشکی خود را بیاورید. هر گونه مشکل پزشکی دیگری که شما یا همسرتان دارید، و همچنین اطلاعاتی در مورد ارزیابی ها یا درمان های قبلی ناباروری را درج کنید.
  3. فهرستی از داروها، ویتامین ها، گیاهان دارویی یا سایر مکمل هایی که مصرف می کنید تهیه کنید. دوزها و دفعات مصرف آنها را مشخص کنید.
  4. فهرستی از سوالاتی که باید از پزشک خود بپرسید تهیه کنید.
  5. در صورت کوتاهی زمان، ابتدا مهمترین سؤالات را فهرست کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط